Körjournal för Företagsbil

Traxet är en ledande leverantör till Skandinavien och de baltiska länderna av GPS-baserade lösningar för styrning av team och fordonsflotta, d.v.s. en körjournal.

Registrering av körsträcka med körjournal

Plug & Drive-enheten kan mycket enkelt monteras i alla fordon så Logbook registrerar körsträckorna vart man än kör. Man kan använda Logbooks app för att göra anspråk på körsträckor eller ställa in programvaran för att göra det automatiskt.

Glöm behovet att minnas alla dina resor. Logbook håller koll på allt åt dig – automagiskt!

Traxet.se – Fleet Management
 • Pappersarbete Lost

  Pappersarbete Löst

 • Mobil losning APP

  Mobil lösning APP

 • Reses Godkannande System

  Reses Godkännande System

 • Expert Kundsupport

  Expert Kundsupport

 • Lagg Till Kostnader

  Lägg Till Kostnader

 • Återbetalnings system

  Återbetalnings system

Körjournal förmånsbil

Fleet Management
i din ficka

Traxet Mobile App för iOS och Android låter dig hantera din flotta överallt ifrån - oavsett om du är på kontoret eller på väg. Det användarvänliga gränssnittet är lätt att använda för medarbetare på alla nivåer inom företaget.

Organisera din flotta med Traxet Körjournal

Fyll i kontaktformuläret och ta emot 30 dagars GRATIS

Din forfragan har skickats

Din förfrågan har skickats

Därför ska företaget ha
körjournal för företagsbilarna

När man ska föra körjournal manuellt på sin förmånsbil som man har genom arbetet är det lätt att det blir fel, antingen för att man är ouppmärksam eller för att man helt enkelt glömmer bort att logga resor vilket är helt mänskligt. Med vår elektroniska, automatiska och smarta körjournal-system loggas dina förar- och fordonsrörelser och relaterade kostnader automatiskt och journalförs.

Så fungerar vår körjournal för företagsbil och privatbil

Vår digitala och automatiska körjournal fungerar precis som en vanlig körjournal för förmånsbilar med undantaget att du slipper oroa dig för om allting blir korrekt journalfört. Vi har delat upp vår installationsprocess i 3 enkla steg för att göra det ännu enklare:

 • Anslut – Våra proffs ger dig råd om de bästa plug-in- eller kabelanslutna spårningslösningarna för just ditt eller dina fordon.
 • Lär – Vårt supportteam lär upp dig och dina medarbetare i hur man enkelt använder systemet och alla dess funktioner.
 • Registrera – Nu är det bara att luta sig tillbaka och låta Traxet göra jobbet, så att du kan fokusera på ditt jobb och ett bekymmersfritt bilkörande.

Fördelarna med vår smarta körjournal för förmånsbil

När du optimerar ditt företags fordonsflotta med vårt smarta fleet management-system får du bättre flöde i din vardag. Vårt system loggar, samlar och registrerar uppgifter från dina bilar och ger dig en översiktsbild över var dina fordon befinner sig och hur mycket de kört på vilka sträckor.

Tillbehörsval

Hur du väljer att spåra din fordonsflotta är upp till dig och med en mängd olika hårdvarulösningar för att hantera dina fordon garanterar vi att du lär hitta en lösning som passar just dig:

 • Plug & Drive-enheter – Våra OBD-enheter används enkelt genom att kopplas in direkt i bilen och sedan kan du börja spåra och logga.
 • Hårdkodade enheter – Som alternativ till den USB-anslutna Plug & Drive-enheten är våra hårdkodade enheter kopplade direkt till bilens tändning och även till ombord-dator.
 • Föraridentifiering – Vi erbjuder våra kunder en RFID-kortläsare kompatibel med en rad olika ID-kort, på så vis får du genom identifiering full koll på vilken förare som kör vilka sträckor.
 • Anpassade lösningar – Om du önskar ytterligare säkerhet, batterier med längre driftsäkerhet eller andra avancerade och smarta lösningar så hjälper vi dig med det.

Varför välja oss?

Över lag är vårt företags målsättning att fokusera på att skapa en hållbar och lönsam verksamhet genom att erbjuda de mest avancerade lösningarna för ledning av fordonsflottan som möjliggör för både privata och offentliga aktörer att uppnå sina mål för reducerade CO2-utsläpp.

Vårt fokus ligger alltid på en hållbar utveckling genom att ständigt förbättra den dagliga verksamheten och vi följer CSR-policy för att hålla personal. Leverantörer och kunder informerade om vår dagliga verksamhet.

Med oss får ni ett fullbordar fleet management-system som hjälper er att nå dessa mål om en bättre miljö och hållbarare planet. Inte minst för oss som är inne i en bransch som påverkar miljön på ett så direkt sätt.

Välj smart Fleet Management

Kontakta oss på Traxet redan idag så hjälper vi dig med att få bättre och smarta koll på din fordonspark. Du slipper lägga onödig tid på samtidigt som kan vara säker på att alla distanser och förbrukningstabeller blir korrekta.